PLASADEGARD.RO PRIMA PAGINA      CONTACT
PRIMA PAGINA DESPRE NOI PRODUSE CERERE OFERTA LINKURI CONTACT
BINE ATI VENIT!
 

A inceput sa activeze pe piata vanzarilor de usi incepand cu anul 1999, iar din anul 2003 si-a largit activitatea incluzand si distribuirea produselor Hörmann care prin raportul
calitate-pret deosebit de competitiv s-au impus pe piata romaneasca.
Oferta de usi cuprinde usi de interior, usi antifoc, usi multifunctionale, usi de siguranta si nu în ultimul rând usi de garaj si usi industriale.


Despre noi

A inceput sa activeze pe piata vanzarilor de usi incepand cu anul 1999, initial doar pentru produse Novoferm, Siebau si Teckentrupp, iar din anul 2003 si-a largit activitatea incluzand si distribuirea produselor Hörmann care prin raportul calitate-pret deosebit de competitiv s-au impus pe piata romaneasca.

Oferta de usi cuprinde usi de interior, usi antifoc, usi multifunctionale, usi de siguranta si nu în ultimul rând usi de garaj si usi industriale.Toate acestea va stau la dispozitie în diferite modele si culori. Usile industriale si cele de garaj pot fi achizitionate cu sau fara actionare electrica, existând o multitudine de solutii tehnice adaptabile nevoilor dumneavoastra.

Deasemenea comercializam si montam o gama completa de produse pentru logistica livrarilor (rampe de egalizare, burdufe de etansare, sine de ghidaj, semafoare de sens, bucle de inductie etc) si oferim clientilor consultanta de specialitate, scopul nostru fiind de a gasi solutia logistica optima pentru fiecare client in parte.

Colectivul nostru tânar va sta la dispozitie pentru a veni în întâmpinarea asteptarilor dumneavoastra. Ceea ce ne evidentiaza pe piata de profil din România este grija noastra fata de client. Clientii nostri beneficiaza de un service rapid în perioada de garantie, conform cu politica producatorilor pe care ii reprezentam la nivel european, dar si postgarantie astfel incat sa prelungim durata de viata a produselor.

Întrega gama de piese de schimb si accesorii pentru produsele oferite se afla în stoc, la dispozitia dumneavoastra.

 
Web design: Dezibel Media Web hosting: Webhotel
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile:Plasa de gard, plasa de sarma, sarma, sarma moale neagra, sarma moale zincata, sarma tare mata, Sarma cu profil periodic (SPPB), impletituri, plasa impletita cu ochiuri patrate,plasa impletita cu ochiuri hexagonale, rabitz, sarma ghimpata Google, cel mai puternic motor de cautare web.